NEWSNET

Flux-stiri

Situație incredibilă: Semafor alimentat cu energie electrică de la un bar. Proprietarul a tăiat curentul pentru neplată

trecere de pietoni semaforizatatrecere de pietoni semaforizata

  • Intersecția de la Girov se află la câțiva kilometri de Piatra, pe drumul național spre Roman.
  • Anul trecut, au fost instalate semafoare, dar nu s-a găsit încă o sursă de alimentare pentru acestea.
  • Primarul a declarat că singura soluție a fost alimentarea de la o persoană privată.

Incidentul a avut loc în Neamț, în cea mai aglomerată și periculoasă intersecție, unde s-au produs zeci de accidente. Autoritățile nu au găsit o sursă independentă de energie electrică și nu au plătit proprietarului pentru energia electrică consumată. Așa că a deconectat semafoarele.

Intersecția de la Girov se află la câțiva kilometri de Piatra, pe drumul național spre Roman.

Anul trecut, au fost instalate semafoare, dar nu s-a găsit încă o sursă de alimentare pentru acestea.

„Noi, primăria, suntem considerați vinovați că nu avem curent electric. Prima dată când am fost întrebați dacă putem să conectăm iluminatul public, am fost de acord, dar iluminatul public înseamnă iluminat nocturn, noi ce facem ziua? Apoi s-a găsit o soluție. Alimentarea de la o persoană privată”, a declarat Vasile Ciubotaru, primarul comunei Girov.

Mai exact, de la un bar din apropiere. Proprietarul barului nu a vrut să facă nicio declarație, însă a deconectat semafoarele fără a da vreo explicație clară, iar traficul din zonă a redevenit un adevărat coșmar.

În cele din urmă, s-a recurs la o soluție temporară, iar semaforul a fost repus în funcțiune ieri seară, în jurul orei 19.30, a informat ZiarPatraNEamț.

The post Situație incredibilă: Semafor alimentat cu energie electrică de la un bar. Proprietarul a tăiat curentul pentru neplată appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code