Flux-stiri

Ucrainienii nu au scăpare nici vineri. Nu s-au deschis coridoare umanitare pentru civili

  • Ucraina nu va deschide vineri coridoarele umanitare pentru civili, din cauza „pericolului de pe trasee”, anunţă Sky News.
  • Coridoarele de evacuare anterioare, care au avut diferite niveluri de succes, au permis oamenilor să iasă din zonele periculoase şi au adus ajutoare umanitare.
  • Săptămâna trecută, datele publicate de Organizaţia Internaţională pentru Migraţie au arătat că aproximativ şapte milioane de persoane sunt acum strămutate intern în Ucraina din cauza războiului.

Ucraina nu va deschide vineri coridoarele umanitare pentru civili, din cauza „pericolului de pe trasee”, anunţă Sky News.

Într-o postare pe reţelele de socializare, vicepremierul Iryna Vereshchuk, a scris: „Din cauza pericolului de pe rute, astăzi, 22 aprilie, nu vor fi deschise coridoare umanitare. Pentru toţi cei care aşteaptă să fie evacuaţi: aveţi răbdare, vă rugăm să rezistaţi!”.

Coridoarele de evacuare anterioare, care au avut diferite niveluri de succes, au permis oamenilor să iasă din zonele periculoase şi au adus ajutoare umanitare.

Săptămâna trecută, datele publicate de Organizaţia Internaţională pentru Migraţie au arătat că aproximativ şapte milioane de persoane sunt acum strămutate intern în Ucraina din cauza războiului.

Alte milioane de persoane au fugit în ţările vecine.

The post Ucrainienii nu au scăpare nici vineri. Nu s-au deschis coridoare umanitare pentru civili appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code