Flux-stiri

ANM anunță cum va fi vremea în luna mai

  • Vremea va fi mai caldă decât este normal până în 2 mai, iar apoi temperaturile vor fi, timp de o săptămână, sub cele specifice perioadei, se arată în prognoza pe 4 săptămâni, publicată, vineri, de Administraţia Naţională de Meteorologie.
  • În săptămâna 09.05 – 16.05, temperaturile medii vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.
  • În săptămâna 16.05 – 23.05, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această lună, pe întreg teritoriul României.

Vremea va fi mai caldă decât este normal până în doi mai, iar apoi temperaturile vor fi, timp de o săptămână, sub cele specifice perioadei, se arată în prognoza pe patru săptămâni, publicată vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Săptămâna 25.04.2022 – 02.05.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar, în rest, vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric se va situa, în general, în jurul celui specific pentru acest interval, în toată ţara.

Săptămâna 02.05.2022 – 09.05.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cu excepţia regiunilor centrale şi în extremitatea de sud-est a ţării, cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă deficitară.

Săptămâna 09.05.2022 – 16.05.2022

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Regimul pluviometric va fi local deficitar la munte, precum şi în regiunile vestice, sudice, centrale şi nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 16.05.2022 – 23.05.2022

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această lună, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi local excedentare în nord-est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

The post ANM anunță cum va fi vremea în luna mai appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 59 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code