Flux-stiri

Specialiștii îți spun cât trebuie să dureze preludiul. Se pare că cele mai multe cupluri greșesc în privința asta

sexsex

  • Preludiul este important din motive biologice, psihologice și emoționale.
  • Perfecționând această artă, sexul devine mult mai plăcut pentru ambele părți implicate.
  • Dar care este durata ideală de timp petrecută în preludiu?

Există multe diferențe între bărbați și femei, în special atunci când vine vorba de acțiunea sub cearșafuri. În timp ce bărbații sunt, în general, considerați a fi mai ușor de excitat, femeilor le poate lua ceva mai mult timp.

Într-un studiu publicat în jurnalul Sex Research, durata ideală a preludiului a fost investigată în continuare atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor. Cercetarea a implicat 152 de cupluri heterosexuale care au raportat durata reală și ideală a preludiului și a actului sexual, precum și percepția lor cu privire la durata dorită de partenerii lor în ceea ce privește preludiul și actul sexual.

Participanții au raportat, de asemenea, durata preludiului și a actului sexual pe care credeau că o dorește sexul opus. „Durata ideală a preludiului și a actului sexual a fost semnificativ mai mare decât durata reală pentru ambele sexe”, a notat studiul.

Interesant este faptul că femeile, dar nu și bărbații, au subestimat semnificativ durata dorită de partenerii lor pentru preludiu și actul sexual.

„S-a constatat că atât percepțiile bărbaților, cât și ale femeilor cu privire la durata ideală a preludiului și a actului sexual ale partenerilor lor au fost mai puternic legate de propriile stereotipuri sexuale decât de dorințele sexuale declarate de partenerii lor, ceea ce sugerează că oamenii se bazează pe stereotipurile sexuale atunci când estimează scenariile sexuale ideale ale partenerilor lor”, a adăugat acesta.

Cât ar trebui să dureze preludiul?

Un alt factor interesant al studiului este convingerea femeilor că bărbații nu sunt la fel de pasionați de preludiu ca ele. Cu toate acestea, studiul contrazice acest mit. Atât bărbații, cât și femeile spun că vor ca preludiul să dureze aproximativ același timp, între 18 și 19 minute.

Cu toate acestea, potrivit cercetării, preludiul durează de obicei aproximativ 11 minute pentru femei și 13 minute pentru bărbați.

Sfaturi pentru ca preludiul să dureze mai mult

Mulți experți în amor explică puterea preludiului în afara dormitorului. Trimiterea de mesaje sau fotografii obraznice înainte de a ajunge acasă este o modalitate sigură de a condimenta lucrurile înainte de a începe.

Discuțiile incitante sunt o altă formă mai puțin cunoscută de preludiu care s-a demonstrat că acumulează tensiunea sexuală, ceea ce duce la o pasiune crescută în mod natural.

Doctorul sexolog Rajan Bhonsle oferă câteva metode non-sexuale care s-au dovedit a fi excitante.

Acestea includ: planificarea unei vacanțe împreună, râzând împreună, să faceți sport împreună, gătitul unei mese împreună, dansul.

The post Specialiștii îți spun cât trebuie să dureze preludiul. Se pare că cele mai multe cupluri greșesc în privința asta appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code