Flux-stiri

SUA vor să schimbe definiția termenului „complet vaccinat”

Rochelle Walensky, directorul Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, a declarat vineri că SUA ar putea avea nevoie să își actualizeze definiția pentru ceea ce înseamnă vaccinarea completă împotriva COVID, informează Axios.

CDC si FDA au aprobat oficial o a treia doza cu fiecare vaccin autorizat in Statele Unite pentru persoanele care îndeplinesc cerințele specifice. Walensky a explicat că, deoarece nu toată lumea este eligibilă pentru un rapel, definiția nu a fost modificată „încă”.

În prezent, definiția CDC este următoarea: „Persoanele complet vaccinate sunt cele care sunt la mai mult de 14 zile de la finalizarea seriei primare a unui vaccin COVID-19 autorizat de FDA”.

Ce spun ei: „Nu am schimbat încă definiția „complet  vaccinat”. Vom continua să ne uităm la acest lucru. Este posibil să trebuiască să ne actualizăm definiția „vaccinat complet” în viitor”, a spus Walensky în cadrul unui briefing de presă.

Ea i-a încurajat, de asemenea, pe cei eligibili să facă rapeluri: „Dacă sunteți eligibil pentru un rapel, mergeți mai departe și faceți rapelul”, a spus ea.

The post SUA vor să schimbe definiția termenului „complet vaccinat” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code