Flux-stiri

Sute de biciclisti dezbracati au pedalat în Mexic în semn de protest

  • Sute de bicicliști au pedalat pe străzile Mexicului, în lenjerie intimă sau în pielea goala, în semn de protest.
  • Ei au încercat să tragă un semnal de alarmă, deoarece drepturile lor în trafic nu sunt respectate.
  • Protestatarii s-au adunat la Monumentul Revoluției și au parcurs aproximativ 17 kilometri.

Sute de bicicliști au pedalat, sâmbătă, pe străzile Mexicului, în lenjerie intimă sau în pielea goala, în semn de protest. Ei au încercat să tragă un semnal de alarmă, deoarece drepturile lor în trafic nu sunt respectate.

Este pentru prima dată, după doi ani de pandemie, în care Mexicul organizează World Naked Bike Ride.
Protestatarii s-au adunat la Monumentul Revoluției și au parcurs aproximativ 17 kilometri.

,,Obținând o interacțiune sănătoasă, toți vom putea coexista. Cu toții suntem pietoni la un moment dat, dar uneori când șoferii de transport public sau șoferii în general uită asta și uită faptul că suntem nimic pe lângă 500 de kilograme sau o tonă la 20 de kilometri pe oră.Indiferent de cât de mult echipament de siguranță poartă, pentru un biciclist, acest lucru este fatal” , spune Fabian Conejo, protestatar.

,,Faptul că trebuie să te uiți la ei pentru că este un grup mare și nu poartă haine. Cred că face diferența și oricine o vede în sfârșit cred că trebuie să devină conștient și în adâncul lor cu siguranță o fac” , spune Omar Ramirez, protestatar.

Sâmbăta aceasta, locuitorii din Mexico au organizat un protest pentru ciclismul în siguranță. Oamenii au mărșăluit în lenjerie intimă sau dezbrăcați cu totul, pe unele dintre cele mai aglomerate străzi din
capitala mexicană.

The post Sute de biciclisti dezbracati au pedalat în Mexic în semn de protest appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code