Flux-stiri

Un nou cutremur s-a produs în Turcia, în apropierea portului Izmir

  • Un nou cutremur s-a produs luni seara în Turcia.
  • Seismul a fost de intensitate medie și s-a produs în Marea Egee, în apropierea portului Izmir.
  • Tot luni, a avut loc un cutremur cu magnitudinea 5,6.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului din România, cutremurul a avut loc la ora 20:22:21 (ora locală a României). Este vorba despre un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.1. Acesta s-a produs în largul coastei oraşului Izmir la adâncimea de 5 kilometri.

Tot luni, a avut loc un cutremur cu magnitudinea 5,6. Autorităţile spun că cel puţin o persoană a murit şi 69 au fost rănite, în urma seismului care a dus la prăbuşirea unei fabrici în Kahramanmaras. Mai multe clădiri avariate de fostele cutremure s-au prăbuşit.

Regiunea încearcă să-şi revină în urma cutremurelor de la începutul lunii februarie care au ucis peste 50.000 de persoane în Turcia şi în Siria.

The post Un nou cutremur s-a produs în Turcia, în apropierea portului Izmir appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code