Flux-stiri

LIVE UPDATE. Războiul din Ucraina, ziua 370. Zelenski spune că situația din Bahmut devine din ce în ce mai dificilă pentru Ucraina

  • Zelenski a recunoscut luni seară că situația trupelor sale din jurul Bahmut, în estul țării, devine foarte dificilă.
  • „Situația devine din ce în ce mai complicată” , a declarat el în mesajul său zilnic.
  • „Inamicul distruge în mod sistematic tot ceea ce poate fi folosit pentru a ne proteja pozițiile” , a adăugat el, numindu-i pe soldații ucraineni angajați în luptă „adevărați eroi” .

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a recunoscut luni seara că situația trupelor sale în jurul Bahmut, în estul țării, devine foarte dificilă, potrivit CNN.

„Situația devine din ce în ce mai complicată” , a declarat el în mesajul său zilnic. „Inamicul distruge în mod sistematic tot ceea ce poate fi folosit pentru a ne proteja pozițiile” , a adăugat el, numindu-i pe soldații ucraineni angajați în luptă „adevărați eroi” .

La începutul zilei de astăzi, Serhii Cherevatyi, purtătorul de cuvânt al Grupării de Est a Forțelor Armate, a declarat pentru televiziunea ucraineană: ,,Bahmut rămâne epicentrul atacului inamicului, unde se concentrează pe străpungerea apărării noastre. În special, în zona unor așezări precum Dubovo-Vasylivka, Yahidne, Ivankivske și Pivnichne” .

Localitățile menționate se află toate la vest de Bakhmut.

Cherevatyi a spus: ,,Au existat 300 de atacuri de la diferite tipuri de artilerie și lansatoare de rachete multiple pe această secțiune a liniei frontului. Au avut loc 60 de lupte, în care inamicul a pierdut 63 de militari uciși și 141 de răniți de diferite grade de gravitate. ”

FOTO – CNN

The post LIVE UPDATE. Războiul din Ucraina, ziua 370. Zelenski spune că situația din Bahmut devine din ce în ce mai dificilă pentru Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code