Flux-stiri

Sute de manifestanți au protestat în Germania împotriva restricțiilor impuse

  • În Germania, 1.000 de persoane au protest împotriva noilor restricții.
  • 14 polițiști au fost răniți în timpul manifestațiilor.
  • La Praga, protestul a fost unul pașnic, fără incidente.

Restricțiile încep să își pună amprenta din ce în ce mai mult pe Europa. 1.000 de oameni au manifestat împotriva restricțiilor în Germania, iar lucrurile au degenerat. Oficialii au declarat că 14 polițiști au fost răniți în urma altercațiilor care au avut loc.

Poliția a identificat 207 dintre protestatari. Aceștia au emis 108 ordine de părăsire a zonei și au inițiat 44 dosare penale. De asemenea, sunt în curs de desfășurare 47 de proceduri pentru infracțiuni administrative. Protestele au avut loc în urma anunțului de la începutul lunii decembrie cum că persoanele nevaccinate din Germania vor fi în curând excluse din magazinele neesențiale, restaurante, locuri sportive și culturale, pe măsură ce cazurile de Covid-19 sunt în continuă creștere în Europa.

O altă demonstrație a avut loc duminică la Praga, tot din cauza restricțiilor, însă protestul a fost unul pașnic.
Totuși, oamenii nu au păstrat distanța și nu au purtat măști.

Agenția germană de știri DPA a anunțat că confruntarea a fost agresivă deoarece au fost lansate petarde în direcția poliției. Doi ofițeri de poliție răniți au fost scoși temporar din activitate din cauza rănilor, în timp ce un altul a fost tratat la spital, au precizat autoritățile.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Banca Mondială au raportat că peste o jumătate de miliard de oameni au fost forțați să intre în sărăcie extremă în ultimul an. Acestea au citat creșterea costurilor de asistență medicală pe fondul primelor valuri de infecții din timpul pandemiei.

The post Sute de manifestanți au protestat în Germania împotriva restricțiilor impuse appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code