Flux-stiri

Tehnologia blockchain ar putea genera, în următorii opt ani, 40 de milioane de locuri de muncă

  • Cei mai căutați sunt programatorii, care sunt plătiți și cu 10. 000 de dolari pe proiect.
  • Malta, Estonia și Lituania sunt printre țările care au reglementat și investit în dezvoltatrea blockchain.
  • Companiile care folosesc tehnologi blockchain au crescut cu 41% în ultimii ani.

Tehnologia blockchain ar putea genera, în următorii opt ani, 40 de milioane de locuri de muncă, la nivel global, susțin experții.

Companiile care folosesc blockchain au crescut cu 41% în ultimii ani. Tehnologia este folosită în industria financiară, deorece este mai sigură, transparentă și implică costuri mai mici, explică Alex Hobincu, expert în această tehnologie.

Cei mai căutați sunt programatorii, care sunt plătiți și cu 10. 000 de dolari pe proiect.

Deși nu avem cursuri sau ore de cercetare în acest domeniu, țara noastră ar putea fi principalul furnizor de specialiști în această tehnologie, crede Ionuț Budișteanu, programatator și expert în blockchain.

Malta, Estonia și Lituania sunt printre țările care au reglementat și investit în dezvoltatrea tehnologiei de acest tip.

Marius Morra, cofondator al celei mai mari platforme de crypto exchange din România, susține că, în următoarea perioadă, tehnologia blockchain va fi folosită chiar și în sectorul guvernamental, nu doar în cel privat.

Tehnologia Blockchain are la bază un sistem în care o evidență a tranzacțiilor efectuate în bitcoin sau în altă criptomonedă este păstrată pe mai multe calculatoare, care sunt conectate într-o rețea peer-to-peer.

The post Tehnologia blockchain ar putea genera, în următorii opt ani, 40 de milioane de locuri de muncă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code