Flux-stiri

Tesla va oferi microfoane pentru karaoke în mașinile sale

teslatesla

  • Un nou accesoriu este vândut de Tesla: un microfon pentru karaoke în mașină.
  • Microfonul se conectează automat cu sistemul de infotainment.
  • TeslaMic vine la pachet cu două microfoane.

Tesla vinde un nou accesoriu: un microfon pentru karaoke în mașină. TeslaMic este disponibil deocamdată doar în China. Compania l-a introdus în contextul lansării unei actualizări de software pentru Anul Nou chinezesc, care adaugă o platformă de karaoke numită Leishi KTV la sistemele de infotainment.

Potrivit Tesla, microfonul se conectează automat cu sistemul de infotainment. TeslaMic vine într-un pachet de două micorofoane, așa că ar putea fi util dacă aveți vreodată chef să parcați undeva cu o parteneră și să cântați câteva duete. Pachetul costă în jur de 188 de dolari, dar pagina Tesla nu reușește să se încarce pentru mulți dintre doritorii care vor să achiziționeze sistemele.

O postare pe Weibo (care a fost reprodusă pe YouTube) arată TeslaMic și sistemul de karaoke în acțiune. După cum notează Elektrek, adoptând interfața și catalogul Leishi KTV, Tesla se bazează pe o funcție Caraoke pe care a introdus-o în 2019, care avea o selecție mai limitată de piese.

Rămâne de văzut dacă Tesla va vinde TeslaMic în afara Chinei, deși poate că îl veți putea cumpăra cu Dogecoin dacă va ajunge vreodată în SUA. Între timp, există un microfon oficial Carpool Karaoke pe care îl puteți conecta la sistemul audio al mașinii (deși va trebui să vă furnizați propriile piese de fundal și un afișaj cu versuri).

Conform descrierii Tesla, TeslaMic se asociază automat cu sistemul și este echipat cu câteva moduri de sunet pentru a ajuta cântăreții. Acesta poate fi utilizat și în afara vehiculelor Tesla.

Karaoke este un hobby extrem de popular în multe țări asiatice, iar în China a câștigat popularitate în ultimul deceniu, în China continentală existând în prezent peste 50.000 de localuri de karaoke.

The post Tesla va oferi microfoane pentru karaoke în mașinile sale appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code