Flux-stiri

Titanic se întoarce în cinematografe la cea de-a 25-a aniversare, dar în 3D

  • Titanic, probabil cel mai iubit film din toate timpurile, se întoarce în cinematografe pe 10 februarie.
  • Pentru a sărbători aniversarea de argint a blockbusterului, Titanic a fost remasterizat digital și va fi proiectat în 3D 4K HDR cu o rată ridicată a cadrelor.
  • Filmul are o durată de trei ore și 15 minute și a obținut încasări de aproximativ 2,2 miliarde de dolari la nivel mondial.

Titanic, probabil cel mai iubit film din toate timpurile, se întoarce în cinematografe pe 10 februarie. Au trecut 25 de ani de când iubiții Rose Dewitt Bukater și Jack Dawson, interpretați de Kate Winslet, în vârstă de 47 de ani, și, respectiv, Leonardo DiCaprio, în vârstă de 48 de ani, au fost prezentați pentru prima dată publicului cinefil. Acum, ei se întorc mai mari și mai buni ca niciodată.

Pentru a sărbători aniversarea de argint a blockbusterului, Titanic a fost remasterizat digital și va fi proiectat în 3D 4K HDR cu o rată ridicată a cadrelor. Superproducția a câștigat în total 11 premii Oscar, deși Kate a ratat un premiu pentru cea mai bună actriță, iar Leo nu a fost nominalizat deloc.

Relansarea este un pariu important pentru distribuitor, Paramount Pictures. Filmul are o durată de trei ore și 15 minute și a obținut încasări de aproximativ 2,2 miliarde de dolari la nivel mondial. A fost cel mai de succes film din toate timpurile, până când Avatar a depășit această cifră în 2009, obținând 2,74 miliarde de dolari.


Atunci când Avatar remasterizat a fost relansat în septembrie, înaintea filmului Avatar: Drumul apei, a deschis pe primul loc în box office, obținând 30 de dolari din vânzarea de bilete în primul weekend.

Kate Winslet s-a reunit din nou cu regizorul James Cameron pentru The Way of Water, interpretând-o pe Ronal, conducătoarea matriarhală a tribului oceanic Pandora, Metkayina. Filmul a obținut peste 1,7 miliarde de dolari la nivel mondial de la lansarea din 16 decembrie. Titanic, remasterizat, va avea premiera în cinematografe pe 10 februarie.

The post Titanic se întoarce în cinematografe la cea de-a 25-a aniversare, dar în 3D appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 47 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code