Flux-stiri

Toţi ostaticii de la sinagoga din Texas au fost eliberaţi

ostatici in texasostatici in texas

  • Presupusul răpitor de ostatici este mort.
  • Autoritățile l-au identificat, dar nu pot încă să-i facă publică identitatea, a precizat FBI.
  • Suspectul ar fi putut fi motivat de dorința de a o elibera pe Aafia Siddiqui, care execută o pedeapsă de 86 de ani de închisoare sub acuzația de tentativă de ucidere a unor membri ai serviciilor americane.

Toți cei patru ostatici de la Congregația Beth Israel din Colleyville, Texas, sunt în siguranță, potrivit autorităților.
Presupusul răpitor de ostatici este mort. Autoritățile l-au identificat, dar nu pot încă să-i facă publică identitatea, a precizat FBI.

Doi oficiali din cadrul forțelor de ordine au declarat că anchetatorii cred că suspectul ar fi putut fi motivat de dorința de a o elibera pe Aafia Siddiqui, care execută o pedeapsă de 86 de ani de închisoare sub acuzația de tentativă de ucidere a unor membri ai serviciilor americane, a scris CNN.

CNN a precizat că suspectul ar fi cerut eliberarea lui Aafia Siddiqui, o cercetătoare pakistaneză în domeniul neurologiei, condamnată în 2010 la 86 de ani de închisoare pentru că a încercat să omoare militari americani în timp ce era deţinută în Afganistan.

Sâmbătă, autorităţile americane au anunţat că un bărbat a luat ostatici în timpul rugăciunilor la o sinagogă de în apropiere de Fort Worth, Texas.

Rugăciunile au fost transmise în direct pe pagina de Facebook un timp, iar jurnalul local Fort Worth Star-Telegram a notat că ar avea loc negocieri între persoana care a luat ostatici şi poliţie. În timpul transmisiunii în direct un bărbat nervos a fost auzit vorbind nervod despre religie, din când în când.

Puţin înainte de ora locală 14.00, bărbatul a spus: „Trebuie să faceţi ceva. Nu vreau să-l văd pe tipul ăsta mort”. Câteva momente mai târziu, transmisiunea s-a întrerupt.

Bărbatul şi-a menţionat în repetate rânduri sora şi a vorbit despre Islam, dar a şi folosit un limbaj obscen.

The post Toţi ostaticii de la sinagoga din Texas au fost eliberaţi appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code