Flux-stiri

Traian Băsescu anunță că nu va demisiona din Parlamentul European

  • Întrebat cum se descurcă fără pază de la SPP, Traian Băsescu a spus: ”Ţi se pare că nu mă descurc, că nu pot merge singur?”
  • Nu cred că am de ce (să demisionez- n.r.), pentru că eu am fost ales cu anunţul CNSAS-ului făcut. Deci nu a fost un lucru pe care cei care m-au ales l-au aflat după alegere”, susține Băsescu.
  • Băsescu respinge ideea potrivit căreia a colaborat cu Securitatea ca poliţie politică.

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, anunţă că nu va demisiona din Parlamentul European, deoarece a fost ales după anunţul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS).

Nu cred că am de ce (să demisionez- n.r.), pentru că eu am fost ales cu anunţul CNSAS-ului făcut. Deci nu a fost un lucru pe care cei care m-au ales l-au aflat după alegere”, susține Băsescu.

El respinge ideea potrivit căreia a colaborat cu Securitatea ca poliţie politică.

„N-am ascuns deloc (colaborarea cu Securitatea – n.r.). Şi acum sunt convins că nu există nici o frază care să implice declaraţii politice sau atitudini politice. Nu există nici măcar o singură frază”, adaugă fostul preşedinte.

Întrebat cum se descurcă fără pază de la SPP, Traian Băsescu a spus: ”Ţi se pare că nu mă descurc, că nu pot merge singur?”.

Băsescu nu se gândește la demisie, ci la un apartament nou

Fostul preşedinte a mai menționat că merge la bancă, pentru că are banii investiţi în tituluri de stat și că s-a gândit să achiziționeze un apartament de trei camere.

„Mă duc până la bancă, pentru că aceste titluri de stat vor trebui să fie vândute dacă vom ajunge să cumpărăm un apartament. Încep să mă uit, pe ici pe colo, după un apartament. La preţul pieţei, un apartament cu trei camere ne-am dori, aşa am stabilit, că trei camere ne ajung, având în vedere facturile uriaşe care vin la încălzire şi electricitate”, declară Traian Băsescu.

Cu privire la apartamentul pe care îl caută, fostul președinte a spus: „Să nu fie izolat de lume, că suntem oameni de 70 de ani, să avem magazine în apropiere, o staţie de metrou”.

The post Traian Băsescu anunță că nu va demisiona din Parlamentul European appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code