Flux-stiri

Trei oameni au murit și câteva sute au fost răniți, după ce au fost înțepați de scorpioni, în Egipt

Angajata unui supermarket din Constanța a fost mușcată de un scorpion. Cum a fost posibilAngajata unui supermarket din Constanța a fost mușcată de un scorpion. Cum a fost posibil

  • În Egipt trăiesc scorpioni cu coadă groasă, care sunt printre cei mai mortali din lume. Veninul dintr-o coadă neagră de grăsime poate ucide un om în mai puțin de o oră.
  • Simptomele veninului pot include dificultăți de respirație, contracții musculare și mișcări neobișnuite ale capului.
  • Antidotul este folosit ca măsură preventivă înainte de apariția simptomelor, dar poate funcționa și odată ce simptomele încep să se agraveze.

Trei oameni au murit și 450 au fost răniți, după ce au fost înțepați de scorpioni, în orașul Aswan, situat în sudul Egiptului

Nu mai puțin de 450 de persoane au fost rănite de înțepăturile de scorpion, a declarat un oficial al Ministerului Sănătății.

Scorpionii au ajuns pe străzile orașului, după ce o furtună cu grindină, extrem de violentă, a avut loc lângă râul Nil.

Doze suplimentare de vaccin împotriva veninului au fost furnizate centrelor medicale din satele din apropierea munților și deșerturilor, a declarat un oficial din domeniul sănătății agenției de presă Al-Ahram.

Oamenii au fost îndemnați să stea acasă și să evite locurile cu mulți copaci.

În Egipt trăiesc scorpioni cu coadă groasă, care sunt printre cei mai mortali din lume. Veninul unui astfel de scorpion poate ucide un om în mai puțin de o oră.

Simptomele veninului pot include dificultăți de respirație, contracții musculare și mișcări neobișnuite ale capului.

Antidotul este folosit ca măsură preventivă înainte de apariția simptomelor, dar poate funcționa și odată ce simptomele încep să se agraveze.

The post Trei oameni au murit și câteva sute au fost răniți, după ce au fost înțepați de scorpioni, în Egipt appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code