Flux-stiri

Trei persoane sunt dispărute în urma unui incendiu violent în Colorado

incendiu-coloradoincendiu-colorado

  • Incendiile au dus la mii de evacuări și au distrus în jur de 1.000 de case.
  • În doar două ore, focul a dus la distrugerea a 6.000 de acri.
  • Cele trei persoane locuiau în casele care au fost distruse de flăcări.

Trei persoane sunt dispărute în urma unui incendiu violent în Colorado. Incendiul a fost provocat de vânt a cuprins două localități din comitatul Boulder, Colorado, provocând mii de evacuări și distrugând aproape 1.000 de case, au anunțat autoritățile.

Inițial, oficialii au declarat că nu au fost raportate victime sau locuitori dispăruți în urma rarului incendiu urban care a izbucnit joi dimineața la periferia nordică a zonei metropolitane Denver. Rafalele de vânt de peste 160 de kilometri pe oră (160 km/h) au împins flăcările spre est în orașele Superior și Louisville, determinând evacuarea ambelor comunități.

În aproximativ două ore, focul a ars 6.000 de acri, au declarat oficialii. Șeriful comitatului Boulder, Joe Pelle, a declarat că cele trei persoane dispărute, pe care a refuzat să le identifice, locuiau toate în case care au fost mistuite de flăcări.

„Structurile în care ar fi trebuit să se afle aceste persoane sunt complet distruse și acoperite cu aproximativ 20 de centimetri de zăpadă”, a declarat Pelle în cadrul unei conferințe de presă de sâmbătă, adăugând că duminică vor fi trimiși câini pentru cadavre pentru a căuta locuințele. Pelle a declarat că 991 de case din Superior, Louisville și din zonele neîncorporate ale comitatului au fost distruse, ceea ce face ca acesta să fie cel mai distructiv incendiu din istoria statului în ceea ce privește numărul de locuințe pierdute.

Inițial, oficialii au spus că scântei de la liniile electrice căzute, care au fost răsturnate de vânturile puternice, ar fi putut declanșa incendiul, dar o inspecție efectuată de compania de utilități Xcel Energy nu a găsit nicio linie electrică deteriorată sau căzută în apropierea presupusei origini a incendiului. Pelle a declarat că detectivii investighează toate căile pentru a determina ce a declanșat conflagrația.

The post Trei persoane sunt dispărute în urma unui incendiu violent în Colorado appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code