Flux-stiri

Trucul Google Maps pentru a calcula de câte ori v-ați întâlnit partenerul înainte de a fi împreună

  • De câte ori te-ai intersectat cu partenerul tău actual înainte de a-l cunoaște?
  • Cu ajutorul istoricului de localizare Google, puteți vedea dacă soarta v-ar fi putut face cunoștință unul cu celălalt mult mai devreme.
  • O femeie care este analist de date, a decis să își folosească abilitățile pentru a afla de câte ori ea și prietenul ei s-au intersectat.

De câte ori te-ai intersectat cu partenerul tău actual înainte de a-l cunoaște? Aceasta este o întrebare pe care probabil v-ați pus-o. Ați locuit în același oraș, poate că ați avut cunoștințe comune sau poate că ați studiat la aceleași școli. Chiar dacă ați împărțit câțiva ani împreună, este posibil ca viețile voastre să se fi intersectat cu mult timp în urmă, iar cu ajutorul istoricului de localizare Google, puteți vedea dacă soarta v-ar fi putut face cunoștință unul cu celălalt mult mai devreme decât a făcut-o.

Channon Perry locuia în același oraș și studia la aceeași universitate cu partenerul ei, Dan, de mai bine de cinci ani, înainte de a se cunoaște prin intermediul aplicației de dating Bumble. Femeia este analist de date, așa că a decis să își folosească abilitățile pentru a afla de câte ori ea și prietenul ei s-au intersectat.

Primul lucru pe care Perry l-a făcut a fost să recupereze istoricul locației de la Google Maps, care arată unde se află utilizatorii dacă au GPS-ul activat în fundal. Pentru a descărca aceste date, utilizatorii trebuie să le solicite prin intermediul Google Takeout.

După ce a obținut datele de localizare, Perry a marcat o rază de 111 metri și a comparat locația ei și a partenerului ei din 2015, când s-au mutat în Cape Town, Africa de Sud. În plus, analistul de date a detaliat, de asemenea, că amândoi trebuiau să fi stat în fiecare zonă timp de cel puțin 10 minute.

Folosind un cod, pe care Perry l-a pus la dispoziție pe site-ul său și pe care oricine îl poate reproduce, a ajuns la concluzia că ea și Dan au fost la 2.729 de coordonate. În total, datele colectate au arătat că ei s-au întâlnit de 41,25 ori și de 33 de ori la universitate. Este demn de remarcat faptul că datele ei au fost corecte în proporție de 98%, în timp ce datele partenerului ei au fost mai inexacte (45%). Motivul pentru care informațiile de localizare nu au fost la fel de precise în cazul lui Dan ar putea fi acela că acesta nu avea întotdeauna GPS pe telefon.

The post Trucul Google Maps pentru a calcula de câte ori v-ați întâlnit partenerul înainte de a fi împreună appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 43 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code