Flux-stiri

Trump vrea să candideze din nou la prezidențiale în 2024: Doar doctorul mă poate opri

  • Trump este mai hotărât ca niciodată să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.
  • Fostul președinte a atins numeroase puncte, de la presupusa fraudă electorală din Georgia la viitoarele audieri ale Congresului cu privire la asaltul din 6 ianuarie.

În ultimul său interviu, fostul președinte al SUA a afirmat că este determinat să se întoarcă la Casa Albă. Donald Trump, în vârstă de 75 de ani, spune că doar diagnosticul unui medic l-ar putea opri.

„Numai diagnosticul unui medic” poate opri candidatura lui Donald Trump, al 45-lea preşedinte al Americii, pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Asta a afirmat fostul preşedinte american la emisiunea „The Water Cooler” de la Real America’s Voice.

Într-un interviu lung, fostul președinte a atins numeroase puncte, de la presupusa fraudă electorală din Georgia la viitoarele audieri ale Congresului cu privire la asaltul din 6 ianuarie, de la haosul imigranţilor la scutul antirachetă al Israelului.

Donald Trump, acum în vârstă de 75 de ani, a fost cel mai vârstnic preşedinte în funcţie la Casa Albă, înainte ca Joe Biden, care are 78 de ani, să fie ales.

Trump a relansat acuzațiile de fraudă la alegerile prezidențiale, fără a produce şi probe: „Am câștigat în Alabama cu un rezultat record, am câștigat în Florida. Şi ce s-a întâmplat în Georgia? Am câștigat în Ohio şi Iowa cu o avalanșă de voturi, iar în Georgia nu?”.

The post Trump vrea să candideze din nou la prezidențiale în 2024: Doar doctorul mă poate opri appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code