Flux-stiri

Ucraina încă este un spirit liber. Oksana te îmbracă în speranță

  • O tânără din Ucraina pune dorul de casă și iubirea pentru țara sa, pe haine.
  • Colecția Oksanei, ,,life love creation”, cuprinde cămăși și tricouri pictate manual.
  • Creațiile ucraineencei au atras imediat atenția publicului.

O tânără, designer vestimentar, din Ucraina pune dorul de casă și iubirea pentru țara sa, pe haine. Oksana este unul dintre refugiații ucraineni care au ajuns în Craiova. Imediat după ce a început războiul, Oksana și-a lăsat familia și afacerea în Jîtomir și a fugit în Istanbul. După câteva zile, prin intermediul unei prietene a ajuns în Craiova, unde a primit cazare și ajutor. A cunoscut-o pe Adina, care a ajutat-o să facă ceea ce știe cel mai bine: haine.

Designerul vestimentar din Ucraina spune că îi e dor de apropiați, dar și de orașul natal. Pentru ea, atunci când sună acasă e ca și cum ai spune ,,te iubesc„. „Îmi lipsesc oamenii, prietenii, îmi lipsește mama mea. Îmi lipsește fiecare copac din orașul meu. Când eram în Ucraina și a început totul, nu pot explica, dar spiritul este foarte puternic. În colecția mea spun despre spiritul liber și că lumina va învinge.”

Colecția Oksanei, ,,life love creation”, cuprinde cămăși și tricouri pictate manual. În doar câteva ore, Oksana a vândut aproape toate articolele vestimentare.

Creațiile ucraineencei au atras imediat atenția publicului prezent la evenimenul din Craiova. În doar câteva ore, majoritatea hainelor au fost vândute. Clienții care au fost la eveniment, au văzut adevăratul talent al Okasanei. ,,E o pată de culoare, vine primăvara. E o nuanță foarte interesantă, un mix foarte interesant de albastru cu galben și e mișto să și ajutăm, până la urmă, pe cineva”.

Oksana speră că se va întoarce curând în Ucraina unde visează să deschidă o fabrică de confecții, să creeze un nou brand și să ajute la dezvoltarea țării. Până atunci, încearcă din Craiova să le transmită tuturor că Ucraina este un spirit liber. ,,Cred că totul va fi bine. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor! Sunteți niște oameni minunați. Mai cred că visul ucrainean se va îndeplini. Și lumina va învinge, desigur.

The post Ucraina încă este un spirit liber. Oksana te îmbracă în speranță appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code