Flux-stiri

Ucrainenii susţin că rachetele ruşilor ţintesc instalaţiile care transportă gaze

  • Rachetele rușilor au lovit o uzină de gaz din districtul Izium, în estul Ucrainei.
  • Ministerul britanic al Apărării a declarat că Rusia a reînceput să atace zonele aflate la sud de oraşul Izium.
  • Obiectivul ruşilor este de a pătrunde cât mai adânc în regiunea Doneţk şi de a izola total zona în care se află oraşul Severodonetsk.

Rachetele au lovit instalaţii din cadrul unei uzine de gaz din estul Ucrainei, a anunţat guvernator regional ucrainean, potrivit Sky News.

Mai multe rachete ruseşti au lovit o uzină de gaz din districtul Izium, în estul Ucrainei, a declarat sâmbătă guvernatorul regiunii Harkov, Oleh Synehubov.

A izbucnit un incendiu de amploare, salvatorii au localizat focul„, a scris el pe Telegram, adăugând că şi alte clădiri au fost avariate.

Anterior, Ministerul britanic al Apărării a declarat că Rusia a reînceput să atace zonele aflate la sud de oraşul Izium.

Obiectivul ruşilor este de a pătrunde cât mai adânc în regiunea Doneţk şi de a izola total zona în care se află oraşul Severodonetsk, a precizat demnitarul britanic pe Twitter.

The post Ucrainenii susţin că rachetele ruşilor ţintesc instalaţiile care transportă gaze appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code