Flux-stiri

Un adolescent de 17 ani din Constanţa şi o tânără de 28 de ani din Botoşani au murit din cauza COVID

Doi dintre pacienții transferați de la București la Iași, cu COVID-19, au muritDoi dintre pacienții transferați de la București la Iași, cu COVID-19, au murit

  • Un adolescent de 17 ani din Constanţa şi o tânără de 28 de ani din Botoşani au murit în ultimele 24 de ore din cauza COVID.
  • Amândoi erau nevaccinaţi şi aveau şi alte probleme de sănătate.

Pentru ultimele 24 de ore autorităţile anunţă un număr record de decese: 586.

Un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 10-19 ani, iar altul la categoria de vârstă 20-29 ani.

GCS precizează că decesul de la grupa de vârstă 10-19 ani este al unui adolescent de 17 ani din Constanţa, care era nevaccinat şi prezenta comorbidităţi.

Decesul de la grupa de vârstă 20-29 ani este al unei tinere de 28 de ani din Botoşani, nevaccinată, care prezenta comorbidităţi.

The post Un adolescent de 17 ani din Constanţa şi o tânără de 28 de ani din Botoşani au murit din cauza COVID appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code