Flux-stiri

Un bărbat câştiga două milioane de euro pe an, dar îi ascundea asta soţiei şi o punea să plătească lunar chiria

  • Un bărbat a câştigat 2 milioane de euro pe an, dar nu i-a spus soţiei şi o punea să plătească chirie, 500 de dolari pe lună.
  • Femeia şi-a cunoscut soţul în urmă cu 4 ani pe internet.
  • La scurt timp după ce s-au cunoscut au început să se întâlnească, iar în urmă cu doi ani s-au căsătorit.

Un bărbat a câştigat 2 milioane de euro pe an, dar nu i-a spus soţiei şi o punea să plătească chirie, 500 de dolari pe lună. Femeia şi-a cunoscut soţul în urmă cu 4 ani pe internet. El era student, iar ea lucra cu normă întreagă ca tehnician medical.

Bărbatul era muncitor, ambiţios şi avea obiective. Sunt câteva dintre calităţile care m-au atras la el. Este imigrant şi cunoşteam dificultăţile economice ale familiei sale”, a povestit femeia, conform Il Messagero. La scurt timp după ce s-au cunoscut au început să se întâlnească, iar în urmă cu doi ani s-au căsătorit. Bărbatul a absolvit facultatea şi s-a angajat.

Îl întrebam de salariu şi îmi spunea că este de 60.000 de dolari (pe an – n.r.). Nu m-am gândit prea mult la asta şi am continuat să trăiesc. Câştigam doar 20 de dolari pe oră şi aveam o mulţime de împrumuturi pe care de obicei le plăteam”, îşi continuă povestea femeia.

Un an mai târziu, el s-a mutat într-un alt oraş, în timp ce ea s-a chinuit să-şi găsească un loc de muncă şi a rămas acasă timp de trei luni.

Nu a vorbit niciodată cu mine despre finanţele sale, a luat un împrumut pentru o casă de 400.000 de dolari cu un salariu de 60.000 de dolari. Nu i-am dat atenţie, el s-a ocupat de finanţe şi taxe de când ne-am căsătorit”, declară aceasta.

Apoi, femeia a decis să cumpere o casă pentru mama şi sora ei. Am găsit casa perfectă, iar banca mi-a cerut declaraţia de impozit pentru ultimii trei ani”. I-a cerut soţului ei să îi trimită declaraţia, dar acesta a insistat că vrea să vorbească cu banca, spunând că se va ocupa de situaţie: A încercat să mă convingă că banca lui era mai bună decât a mea, dar eu deja blocasem afacerea”. În cele din urmă, după multe discuţii, bărbatul i-a trimis declaraţia de impozit, din care a reieşit că ar câştiga 2 milioane de euro pe an.

În tot acest timp s-a certat cu mine din cauza unor mici cheltuieli. Şi-a cumpărat o Toyota din 2007 cu banii mei şi continuă să mă taxeze cu 500 de dolari pe lună pe chirie. Nu înţeleg cum de a făcut rost de atâţia bani şi de ce a încercat să-i ascundă de mine”, îşi termină povestea femeia.

The post Un bărbat câştiga două milioane de euro pe an, dar îi ascundea asta soţiei şi o punea să plătească lunar chiria appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code