Flux-stiri

Un bărbat din Suceava a primit o amendă în valoare de 3.000 de lei, după ce a abandonat 3 pui de pisică pe stradă

  • Un bărbat din Suceava a abandonat 3 pui de pisică pe stradă.
  • Bărbatul a fost văzut și fotografiat când arunca puii pe stradă.
  • Fotografiile cu fapta bărbatului au ajuns la poliția din Șcheia.

Orice greșeală se plătește – un bărbat din Suceava a plătit scump pentru ce a făcut. Bărbatul a fost amendat cu 3.000 de lei pentru că a abandonat trei pui de pisică pe stradă – unul dintre pui avea o afecțiune la ambii ochi. Acesta i-a aruncat din portbagajul mașinii – cineva l-a fotografiat și a trimis pozele poliției.

Poliţia Rurală Şcheia a identificat mașina în trafic – polițiștii au găsit în portbagajul șoferului o cutie de carton și doi saci de rafie.

„La data de 18.05.2024, poliţiştii din cadrul Secţie 9 de Poliţie Rurală Şcheia, au fost sesizaţi de către un bărbat din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, judeţul Suceava, cu privire la faptul că in aceeai zi, în jurul orei 12:00, o persoană a abandonat trei exemplare feline pui, pe care i-a aruncat pe spaţiul public, din portbagajul unui autoturism. De asemenea, la faţa locului a fost identificat un exemplar felin pui, care prezenta şi o afecţiune medicală, la ambii ochi”, a transmis, luni, IPJ Suceava.

Bărbatul a fost dus la secție și a mărturisit fapta după care a primit amenda maximă.

The post Un bărbat din Suceava a primit o amendă în valoare de 3.000 de lei, după ce a abandonat 3 pui de pisică pe stradă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 60 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code