Flux-stiri

Un brand de hârtie igienică a vrut să ne demonstreze că putem fi și noi autentici: Hârtia cu aromă de cocean

Un brand de hârtie igienică a vrut să ne demonstreze că putem fi și noi autentici: Hârtia cu aromă de coceanUn brand de hârtie igienică a vrut să ne demonstreze că putem fi și noi autentici: Hârtia cu aromă de cocean

  • A apărut hârtia igienică cu aromă de cocean.
  • Hârtia igienică cu aromă de cocean e ediție limitată de 1 decembrie.
  • Hârtia igienică a fost unul dintre cele mai cautate produse în lume.

De la poluare industrială trecem la recoltă și producție naturală. De ziua României, un brand de hârtie igienică a vrut să ne demonstreze că putem fi și noi autentici. A lansat hârtia cu aromă de cocean. E ediție limitată pentru luna decembrie. E o întreagă poveste demnă de citit sau ascultat… la laptop. Campania e semnată de agenția de advertising Mainstage the Agency și Sector 7.

Am discutat despre ideea din spatele acestei campanii cu Mădălin Nițiș, General Manager Mainstage The Agency

„Suntem o echipă măricică, suntem două agenții care au colaborat la această idee. Deși pare amuzant, sincronizarea cu 1 decembrie a fost făcută intenționat cu lansarea unei arome românești, pentru că tot suntem bombardați de companii multinaționale cu hârtii cu tot felul de arome locale sau exotice. Pe de altă parte, noi am decis să lansăm o hârtie igienică cu aromă pur românească. Am avut succes din prima zi de la lansarea videoclipului viral care a înregistrat peste 100.000 de vizualizări, și mai mult decât atât, stocul a fost deja epuizat”, spune Mădălin Nițiș.

The post Un brand de hârtie igienică a vrut să ne demonstreze că putem fi și noi autentici: Hârtia cu aromă de cocean appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code