Flux-stiri

Un ginecolog olandez a inseminat 21 de femei cu propria spermă

bebelusi-spitalbebelusi-spital

  • Un ginecolog din Olanda este tatăl a 21 de copii ai pacientelor sale.
  • Femeile au mers la o clinică de fertilitate între 1973 și 1986.
  • Ele nu au știut că vor fi înseminate cu sperma doctorului

Un ginecolog din Olanda a conceput cel puțin 21 de copii – nu cu soțiile sau iubitele lui, ci cu pacientele. Medicul a murit în 2019, însă spitalul a deschis o anchetă. Spitalul spune că e posibil ca bărbatul să fi conceput mai mulți copii. Aceasta este al treilea caz de acest gen din Olanda. Numele medicului este Jos Beek, specializat în tratamente de fertilitate.

Ela lucrat la spitalul Elisabeth din Leiderdorp, acum parte din spitalul Alrijne, între anii 1973 și 1998, dar a murit în anul 2019. Bărbatul, care lucra la o clinică de fertilitate, a profitat de situație și a inseminat mai multe femei cu sperma lui.

O organizație care urmărește părinții biologici sub protecția anonimatului l-a dat în vileag – dar prea târziu. Bărbatul a murit în 2019. Activiștii au anunțat conducerea clinicii, care, după mai multe teste ADN, au descoperit că acest ginecolog era mai viril decât se credea. „Procedurile de Inseminare din acea perioadă nu erau puse la punct însă comportamentul doctorului este inacceptabil.” – au spus cei din comisia de investigație.

Nu e prima dată când doctorii din Olanda inseminează mame fără număr. Între 2019 și 2020 – doi medici au conceput în total 66 de copii după ce au inseminat mai multe femei.

Grupul Fiom a contactat spitalul Alrijne în luna iunie a anului trecut. Spitalul a trimis apoi o comisie independentă să investigheze la începutul lunii ianuarie. Peter Jue, membru al consiliului de administrație al spitalului Alrijne, a declarat că nu poate exclude posibilitatea ca Beek să fi fost tatăl biologic al mai multor copii după ce le-a tratat mamele.

Jue a declarat: „Suntem foarte șocați de acest lucru. Acest lucru, desigur, are un impact semnificativ asupra părinților și copiilor implicați.

The post Un ginecolog olandez a inseminat 21 de femei cu propria spermă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code