Flux-stiri

Un incendiu a izbucnit la acoperișul unui hotel din Brașov

incendiu-hotel-Rupeaincendiu-hotel-Rupea

  • O singură persoană a suferit un atac de panică și este asistată medical.
  • Intervenția este în dinamică.

Pompierii din Brașov au fost sesizați cu privire la izbucnirea unui incendiu la acoperișul unui hotel din localitatea Rupea, județul Brașov. La fața locului s-au deplasat patru autospeciale cu apă si spumă, două autospeciale de salvare la înălțime, o autocisternă și două echipaje SMURD. În ajutorul acestora, la intervenție au mai fost trimise două autospeciale cu apă și spumă de la ISU Mures și trei autospeciale de intervenție aparținând serviciilor voluntare pentru situații de urgență ale localităților Rupea, Racoș și Hoghiz.

Din informațiile transmise până în prezent, o singură persoană a suferit un atac de panică si este asistată medical la fața locului de către paramedicii SMURD care au acționat la incendiu. De asemenea, se intervine pentru localizarea si lichidarea incendiului. Intervenția este în dinamică.

The post Un incendiu a izbucnit la acoperișul unui hotel din Brașov appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code