Flux-stiri

Cum să îți protejezi animalul de companie în siguranță în noaptea de Revelion de focurile de artificii

  • Perioada de sărbători este una grea pentru animalele de companie.
  • Animalele de companie se tem de focurile de artificii.
  • Veterinarii englezi au făcut un ghid pentru calmarea animalelor.

Cea mai frumoasă perioadă din an pentru noi este cea mai terifiantă pentru animalele care trăiesc lângă noi – cele de companie – câinii, pisicile, dar și păsările din orașe sunt afectate de zgomote și fumul otrăvitor.

Veterinarii englezi vin însă cu un ghid ca să ne ajute cu animalele speriate de focurile de artificii si de petarde – el contine cele mai bune metode de calmare a acestora. E importat să ținem animalele departe de ce se întâmplă afară – geamurile închise, draperiile trase și eventual o muzică prin care animalele să se calmeze.

Înainte să înceapă focul de artifcii joacă-te cu câinele sau pisica ta ca să îi atragi atenția și daca animalul tău e mai agitat de fel poți ruga veterinarul să iți prescrie medicamente pentru axietate pentru el.

În schimb, dacă vrei să participi la focul de artificii, ține minte că spectacolul are loc… afară.

The post Cum să îți protejezi animalul de companie în siguranță în noaptea de Revelion de focurile de artificii appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 35 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code