Flux-stiri

Cele mai norocoase profesii, semne zodiacale și numere pentru cei care vor să câștige jackpotul

  • Loteria Națională din UK dezvăluie cele mai norocoase profesii.
  • Racul a fost cea mai norocoasă zodie pentru jucători în 2022.
  • În ultimul an, 375 de jucători au devenit milionari în Marea Britanie. Un jucător anonim a câștigat 195 milioane de lire sterline.

Ești profesor în zodia rac? Statistic vorbind, ai cele mai mari șanse să câștigi la loto. Și dacă ești constructor, construiește și tu un bilet – ai putea prinde peștișorul de aur!

Firma din spatele Loteriei Naționale britanice a făcut o analiză și a dat verdictul: Cele mai norocase profesii sunt profesor, constructor și șofer. Și astrologia intră-n joc. Cei mai mulți câștigători au zodia Rac, urmată de Leu și Berbec.

Cu numerele nu-i de glumă. 39 a apărut de cele mai multe ori în combinațiile câștigătoare, urmat de 21, 13, 50 și 58. Cel mai evitat număr? 8 a fost extras doar de cinci ori. Anul ăsta, 375 de jucători au devenit milionari în Marea Britanie – au împărțit între ei 1,5 miliarde de lire euro. Recordul din 2022 a fost bătut de un jucător anonim care a câștigat 195 de milioane de lire sterline.

The post Cele mai norocoase profesii, semne zodiacale și numere pentru cei care vor să câștige jackpotul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 39 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code