Flux-stiri

Un incendiu uriaș a cuprins faimoasa închisoare pentru deținuți politici din Teheran. „Se aud focuri de armă”

  • Videoclipuri distribuite sâmbătă pe rețelele de socializare arată închisoarea Evin din capitala iraniană Teheran, care ține prizonieri politici, în flăcări.
  • Momentan nu există niciun comentariu imediat din partea oficialilor.
  • UE a hotărât deja să impună, luni, interdicții de călătorie și înghețarea activelor pentru aproximativ 15 iranieni implicați în represiunea care a început luna trecută.

Videoclipuri distribuite sâmbătă pe rețelele de socializare arată închisoarea Evin din capitala iraniană Teheran, care ține prizonieri politici, în flăcări, în timp ce din interior se aud focuri de armă, scrie Reuters.

În închisoarea Evin se aud împușcături și se vede fum” , potrivit tweet.

Nu există niciun comentariu imediat din partea oficialilor sau rapoarte din presa de stat.

UE a hotărât deja să impună, luni, interdicții de călătorie și înghețarea activelor pentru aproximativ 15 iranieni implicați în represiunea care a început luna trecută asupra demonstrațiilor care au urmat morții tinerei Mahsa Amini, în vârstă de 22 de ani, în custodia poliției.

Miniștrii europeni de externe vor discuta luni despre transferul dronelor iraniene în Rusia și ar putea ajunge la un acord politic privind viitoarele sancțiuni legate de o astfel de activitate, au declarat vineri doi diplomați. Ucraina a raportat o serie de atacuri rusești folosind drone Shahed-136 de fabricație iraniană în ultimele săptămâni. Iranul neagă că a furnizat dronele Rusiei, în timp ce Kremlinul nu a comentat.

The post Un incendiu uriaș a cuprins faimoasa închisoare pentru deținuți politici din Teheran. „Se aud focuri de armă” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code