NEWSNET

Flux-stiri

Un militar din Huși a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut. Victima, transportată în stare gravă la un spital din Iași

  • Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Huși care a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut.
  • Medicii de pe ambulanță l-au găsit la domiciliu, conștient și coerent, dar cu o plagă cu sângerare abundentă.
  • Bărbatul a fost preluat de Ambulanță, dus la spitalul din Huși, de unde a fost transferat la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Un bărbat de 43 de ani a fost înjunghiat vineri seara pe o stradă din Huși și a fost internat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, unde a fost operat.

Bărbatul a fost internat în secția chirurgie vasculară a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași. Acesta era în șoc hemoagic și avea o plagă înjunghiată care a afectat și artera subclavie, potrivit Dianei Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Conform acesteia, bărbat a fost operat.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Huși care a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut. Medicii de pe ambulanță l-au găsit la domiciliu, conștient și coerent, dar cu o plagă cu sângerare abundentă.

Bărbatul a fost preluat de Ambulanță, dus la spitalul din Huși, de unde a fost transferat la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Potrivit unor surse locale, bărbatul rănit este militar.

The post Un militar din Huși a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut. Victima, transportată în stare gravă la un spital din Iași appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code