Flux-stiri

Un pilot care luna trecută a zburat în spaţiu a murit într-un accident de avion

Glen de Vries, pilotul care luna trecută a zburat în spaţiu cu actorul William Shatner la bordul capsulei New Shepard a companiei Blue Origin, a murit într-un accident de avion produs în New Jersey, anunţă ABC News.

Avionul de mici dimensiuni s-a prăbuşit joi, în New Jersey, şi două persoane au murit. Glen de Vries avea 49 de ani.

„Suntem devastaţi să aflăm despre decesul subit al lui Glen de Vries. El a adus atât de multă viaţă şi energie întregii echipe Blue Origin şi colegilor săi. Pasiunea pentru aviaţie, activitatea caritabilă şi devotamentul faţă de meseria sa vor fi îndelung preţuite şi admirate”, au transmis, pe Twitter, reprezentanţii companiei Blue Origin.

Glen de Vries a zburat în spaţiu luna trecută împreună cu actorul William Shatner cunoscut pentru rolul căpitanului Kirk din Star Trek.

Zborul Blue Origin a durat 11 minute şi i-a dus pe membrii echipajului la peste 60 de mile deasupra suprafeţei Pământului. Acesta a fost al doilea zbor civil în spaţiu pentru capsula lui Bezos.

The post Un pilot care luna trecută a zburat în spaţiu a murit într-un accident de avion appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code