Flux-stiri

Un zbor cu destinația Londra s-a întors la Miami după ce un pasager a refuzat să poarte mască

pasageri cu mascăpasageri cu mască

  • Zborul 38 al companiei American Airlines a părăsit aeroportul internaţional din Miami cu destinaţia Heathrow, Londra.
  • Avionul a trebuit să se întoarcă înapoi din cauza unui pasager care refuza să poarte mască de protecție.
  • Poliţia din Miami nu l-a arestat pe călătorul rebel.

Zborul 38 al companiei American Airlines a părăsit aeroportul internaţional din Miami cu destinaţia Heathrow, Londra. Avionul a trebuit să se întoarcă din drum din cauza unui pasager care refuza să poarte masca. Poliţia din Miami nu l-a arestat pe călătorul rebel.

Un zbor cu destinaţia Londra a trebuit să se întoarcă la Miami după ce un pasager a refuzat să respecte protocolul sanitar prin nepurtarea măştii de protecţie. Zborul 38 al companiei American Airlines părăsise Aeroportul Internaţional Miami şi se îndrepta spre Heathrow, Londra.

„Zborul a aterizat în siguranţă la Miami, unde forţele de ordine locale l-au preluat de pe aeronavă. Mulţumim echipajului nostru pentru profesionalism şi ne cerem scuze clienţilor noştri pentru inconvenient”, a declarat compania printr-un comunicat

Poliţia din Miami a declarat că pasagerul recalcitrant nu a fost arestat. Cerința Administrației pentru Securitatea Transporturilor privind măștile de protecție a feței se aplică tuturor călătorilor cu vârsta de doi ani sau mai mult în aeroporturi, la bordul aeronavelor comerciale, în autobuzele de pe șosele și în sistemele de autobuze și trenuri de navetiști până la data de 18 martie 2022.

Nu se știe dacă pasagerul va fi amendat de TSA, care are o sancțiune de 500-1.000 de dolari pentru prima abatere și de 1.000-3.000 de dolari pentru a doua abatere.

The post Un zbor cu destinația Londra s-a întors la Miami după ce un pasager a refuzat să poarte mască appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code