Flux-stiri

Uraganul Norma lovește peninsula Baja California din Mexic. Sunt așteptate inundații severe

  • Uraganul Norma de categoria 1 a ajuns la țărm în apropiere de Los Cabos.
  • Norma a ajuns la țărm cu vânturi de 130 km/h în apropiere de el Pozo de Cota.
  • Autoritățile au îndemnat oamenii să rămână în case și anunță inundații grave.

Uraganul Norma de categoria 1 a ajuns la țărm, sâmbătă după-amiază, în apropierea stațiunilor din Los Cabos, în extremitatea sudică a peninsulei Baja California din Mexic. Centrul Național al Uraganelor din SUA a declarat că Norma a ajuns la țărm cu vânturi de 130 km/h în apropiere de el Pozo de Cota, la vest-nord-vest de Cabo San Lucas, scrie AP.

Efectele furtunii au fost resimțite încă după căderea nopții, iar autoritățile au îndemnat oamenii să rămână în case. Aproximativ 200 de persoane se aflau în adăposturi în La Paz. Autoritățile anunță că ar putea urma inundații grave.

„Problema cu vremea de aici este atunci când vine sezonul ploios. Este vorba de împrăștierea nisipului pe străzile care vine aici, de pe strada largă și în sus, tot nisipul este tras de apă până aici”, a declarat Jose Alonso de la Toba, rezident în Cabo San Lucas.

Citește și

The post Uraganul Norma lovește peninsula Baja California din Mexic. Sunt așteptate inundații severe appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 52 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code