Flux-stiri

Ursula von der Leyen: UE este pregătită să ia măsuri împotriva Rusiei

Ursula von der LeyenUrsula von der Leyen

  • Uniunea Europeană este pregătită să își intensifice sancțiunile și să ia „măsuri fără precedent” împotriva Rusiei dacă aceasta va da dovadă de o nouă agresiune față de Ucraina.
  • Von der Leyen, vorbind în Parlamentul European, a declarat că UE a colaborat îndeaproape cu Statele Unite pentru a elabora opțiuni care să meargă dincolo de sancțiunile existente

Uniunea Europeană este pregătită să își intensifice sancțiunile și să ia „măsuri fără precedent” împotriva Rusiei dacă aceasta va da dovadă de o nouă agresiune față de Ucraina, a declarat miercuri președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, relatează Reuters.

Von der Leyen, vorbind în Parlamentul European, a declarat că UE a colaborat îndeaproape cu Statele Unite pentru a elabora opțiuni care să meargă dincolo de sancțiunile existente, vizând sectoarele financiare și energetice ale Rusiei, bunurile cu dublă utilizare și apărarea.

Răspunsul nostru la orice nouă agresiune ar putea lua forma unei intensificări și extinderi solide a acestor regimuri de sancțiuni existente„, a declarat ea în fața parlamentarilor UE.
Și, bineînțeles, suntem pregătiți să luăm măsuri suplimentare, fără precedent, cu consecințe grave pentru Rusia.”

The post Ursula von der Leyen: UE este pregătită să ia măsuri împotriva Rusiei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code