Flux-stiri

USR a depus, marţi, moţiunea simplă împotriva ministrului Mediului, Tanczos Barna

Tanczos BarnaTanczos Barna

  • Potrivit USR, moţiunea simplă este justificată de faptul că ministrul Tanczos Barna este principalul vinovat pentru tăierile ilegale de păduri, pentru distrugerile provocate mediului.
  • USR îl scuză pe Tanczos Barna că a inaugurat o microhidrocentrală ce produce în jur de 135 Kw/oră, deci suficient curent electric pentru 45 de gospodării care nu ar consuma mai mult de 3 Kw/oră şi, bineînţeles, doar dacă va exista un debit de apă suficient pe Crişul Alb.
  • Luni, preşedintele interimar al USR Cătălin Drulă a anunţat că partidul va depune moţiune simplă împotriva ministrului Mediului Tanczos Barna.

USR a depus, marţi, moţiunea simplă împotriva ministrului Mediului, intitulată „Amar de mediu. Ministrul Tanczos Barna trebuie să plece cât încă mai avem păduri de apărat”.

„Intitutală «Amar de mediu. Ministrul Tanczos Barna trebuie să plece cât încă mai avem păduri de apărat», moţiunea simplă este justificată de faptul că ministrul Tanczos Barna este principalul vinovat pentru tăierile ilegale de păduri, pentru distrugerile provocate mediului, pentru incapacitatea statului de a profita de pe urma oportunităţilor oferite de economia verde şi pentru dispreţul arogant cu care este tratată societatea civilă atunci când atrage atenţia asupra problemelor”, potrivit unui comunicat al USR.

Incompetenţa ar putea fi o scuză valabilă pentru domnia sa. S-au mai văzut cazuri de miniştri incompetenţi. Semnatarii acestei moţiuni cred însă că e vorba de mai mult decât atât. Incompetenţa e dublată de rea voinţă militantă, cinism şi eforturi conştiente de sabotare a propriului mandat. Domnul ministru nu respectă nici cetăţenii acestei ţări în guvernarea căreia a ajuns, nici moştenirea pe care noi toţi trebuie să o lăsăm urmaşilor noştri. Domnul ministru nu respectă decât şmenul politic pe care îl maschează inabil în decizii administrative”, se arată în moţiune.

Semnatarii USR arată că ministrul Tánczos Barna nu a prioritizat în mandatul său cauzele pentru care România se află în proceduri de infringement pentru neadoptarea unor reglementări sau planuri obligatorii.

Şi dacă preferaţi să băgaţi hoţia sub preş, fiţi măcar hoţi inteligenţi. Dacă îl păstraţi pe Tanczos Barna ministru nu o să mai aveţi ce fura pentru că România va rămâne fără păduri. Daţi-l jos ca să avem măcar despre ce discuta. Apărându-l azi pe Tanczos Barna nu faceţi decât să contribuiţi la pustiirea acestei ţări. Copiii voştri n-au să vă ierte”, se menţionează în finalul moţiunii simple.

The post USR a depus, marţi, moţiunea simplă împotriva ministrului Mediului, Tanczos Barna appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code