Flux-stiri

USR se confruntă cu un val de demisii după plecarea lui Cioloș

  • Dacian Cioloș a fost înlocuit la conducerea USR de Cătălin Drulă, interimar.
  • Un val de demisii din USR a avut loc după retragerea lui Cioloș de la conducere.
  • Au plecat aproximativ 400 de membri USR şi au venit circa 100 de persoane noi în partid.

Dacian Cioloș a fost înlocuit la conducerea USR de Cătălin Drulă, interimar. Au plecat aproximativ 400 de membri USR şi au venit circa 100 de persoane noi în partid, după ce Dacian Cioloş a renunţat la preşedinţia partidului, precizează purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu.

„La o primă vedere, pare că, de la 1 februarie până astăzi (luni – n.r.), au plecat aproximativ 400 de colegi şi au venit aproximativ 100 de colegi noi. Plecarea oricărui coleg este un moment trist pentru noi şi eu le mulţumesc tuturor celor care au ales să-şi dea din timp o secundă, un minut, o zi din viaţă pentru acest partid şi cred în continuare că noi suntem soluţia cea mai bună pentru viitorul României. Îi aştept pe fiecare, îl aştept pe fiecare român care crede că USR este soluţia bună pentru viitorul României alături de noi. E un moment complicat pentru partid. Aşa cum am trecut de multe ori peste momente complicate, o să trecem şi peste asta. Am încredere în colegii mei şi în solidaritate”, spune purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu.

Dacian Cioloș a anunţat lunea trecută că şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al USR. Conducerea USR, în locul lui Cioloș, a fost preluată de vicepreşedintele Cătălin Drulă, care ocupă poziţia de preşedinte USR cu statut de interimar până la organizarea unui nou congres. Demisiile din USR vin ca urmare a retragerii lui Cioloș de la conducere.

„Nu cred că business as usual e o soluţie pentru USR, cred că e nevoie de modificarea statutului, lucru convenit şi la ultimul congres. Sper ca forţa care a ţinut partidul viu, membrii să nu plece din partid şi să rămână să continue să se bată pentru modernizarea partidului şi, unde e nevoie, modernizarea statutului. USR are nevoie să facă paşi înainte pentru a fi adaptat vremurilor în care trăim”, spunea Dacian Cioloș în anunțul cu privire la demisia sa. 

The post USR se confruntă cu un val de demisii după plecarea lui Cioloș appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code