NEWSNET

Flux-stiri

Vaccinarea anti-COVID va deveni obligatorie în Germania din februarie

  • Este instaurată carantina la nivel național pentru persoanele nevaccinate în Germania.
  • Persoanele sunt obligate din februarie să se vaccineze dacă planurile vor fi votate în Parlament.
  • Angela Merkel susține un act de solidaritate națională.

Joi, Germania a anunțat carantină la nivel național pentru persoanele nevaccinate, în timp ce liderii săi au susținut planurile de vaccinare obligatorie în următoarele luni.

Conform CNN, persoanelor nevaccinate li se va interzice accesul la toate întreprinderile, cu excepția celor esențiale, cum ar fi supermarketurile și farmaciile, pentru a limita răspândirea coronavirusului. Dacă vor fi votate în parlament, planurile de vaccinare obligatorie ar putea intra în vigoare cel mai devreme din luna februarie.

Angela Merkel a vorbit despre un „act de solidaritate națională”, necesar pentru a reduce numărul de infecții și pentru a ușura situația din spitale. În magazine, precum și la evenimentele culturale și de agrement, accesul va fi permis în viitor doar celor care au fost vaccinați sau care s-au vindecat după o infecție. Această regulă, care este deja în vigoare în unele landuri, va fi extinsă la nivel național și se va aplica indiferent de incidența din acea zonă.

The post Vaccinarea anti-COVID va deveni obligatorie în Germania din februarie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code