Flux-stiri

Viața sexuală este afectată de căldurile extreme. Când crește temperatura, crește și libidoul, spun experții

  • Vara aceasta s-au înregistrat temperaturi record în majoritatea țărilor.
  • Viața sexuală este afectată de căldurile extreme.
  • În Praga, există un bar cu mobilierul făcut din gheață.

Canicula verii aduce o nouă provocare – cui îi mai arde de relații intime cu partenerul la 40 de grade? Ponturile experților sunt în contradicție cu Uniunea Europeană.

Ca să evite căldura, cele mai multe cupluri dorm fără haine, iar mai puține haine, înseamnă mai mult chef de relații intime cu partenerul. Când crește temperatura, crește și libidoul, spun experții, care ne dau și câteva sfaturi numai bune de pus în practică în zilele călduroase.

Cele mai bune momente ale zilei pentru relațiile intime sunt dimineața și după-amiaza, după ora trei și până târziu în noapte. Dacă se încinge treaba, indicat ar fi să deschideți aerul condiționat sau să folosiți un ventilator.

Totuși, Uniunea Europeană a limitat temperatura de la aerul condiționat, deoarece este criză energetică.

Hidratează-te! Este un alt îndemn pe care îl dau experții. Bea apă înainte și după fiecare partidă. Și dacă nu ai suficientă apă, actul sexual în dușul rece este o altă metodă prin care să îți satisfaci partenerul.

Însă, dacă nu vrei să te topești în brațele partenerului, cehii au deschis un bar ca la Polul Nord. Clienții pot bea cocktail-uri în pahare făcute din gheață. Mobila și decorațiunile sunt sculptate tot în gheață. Temperatura în bar este de -7 grade. Oamenii primesc la intrare mănuși și geci groase, iar vizitele nu pot depăși jumătate de oră, ca să nu înghețe clienții.

The post Viața sexuală este afectată de căldurile extreme. Când crește temperatura, crește și libidoul, spun experții appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code