Flux-stiri

Netflix a pierdut aproape un milion de abonați, dar nu este panică, se aștepta să piardă două

NetflixNetflix

  • Netflix a pierdut 970.000 de abonați între aprilie și iunie.
  • Compania se aștepta să piardă două milioane de utilizatori.
  • Ceo-ul Netflix spune că televiziunea vă dispărea în cinci-zece ani.

Netflix a mai pierdut aproape un milion de utilizatori, dar culmea este că asta îi liniștește pe șefi care se așteptau să piardă două milioane.

Vestea că nu mai pierde așa mulți abonați a făcut compania să creadă că își poate reveni. Serviciul de streaming se așteaptă să recâștige un milion de abonați până la sfârșitul anului. Și profitul a fost o surpriză pentru Netflix, au făcut aproape un miliard și jumătate de dolari între aprilie și iunie.

Netflix crede că pe piață vor rămâne doar platformele de streaming. Șeful lor, Reed Hastings, spune că posturile de televiziune o să disparta în cinci-zece ani.

Netflix a publicat o cifră de afaceri de 7,97 miliarde de dolari pentru perioada aprilie-iunie. Are acum puțin peste 220 de milioane de abonați. Companiei i-au crescut și acțiunile cu peste 8%. Netflix se bazează pe succesul serialului „Stranger Things” și al filmului „The Grey man”.

The post Netflix a pierdut aproape un milion de abonați, dar nu este panică, se aștepta să piardă două appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code