Flux-stiri

Kevin Spacey, pus sub acuzare de procurorii britanici. Actorul ar fi agresat sexual 3 bărbați

  • După lungi procese, actorul Kevin Spacey a fost pus oficial sub acuzare în patru cazuri de agresiune sexuală, unde victimele au fost trei bărbați.
  • Decizia vine după ce procuratura britanică a analizat datele adunate de anchetatorii londonezi.
  • Presupusele infracţiuni au fost comise între martie 2005 şi aprilie 2013, patru dintre incidente producându-se la Londra, anunță poliția britanică.

După lungi procese, actorul Kevin Spacey a fost pus oficial sub acuzare în patru cazuri de agresiune sexuală, unde victimele ar fi fost trei bărbați. Decizia vine după ce procuratura britanică a analizat datele adunate de anchetatorii londonezi.

Spacey, un dublu câștigător al premiului Oscar, a fost chestionat de poliția britanică încă din 2019 cu privire la afirmațiile mai multor bărbați că i-ar fi agresat. Și a fost acuzat, în ciuda eforturilor avocaților de a-l găsi nevinovat.

„Onorată instanță, nu cred că în acest punct ar trebui să vorbim despre scop, asta e ceva în termeni de citație sau ceea ce indivizii ar putea cere o discuție sau un litigiu cu privire la scop. Tot ce vreau în acest moment este o conservare bună. În alte cuvinte, acestea sunt date pe care noi le credem nu doar că pot fi justificate, dar cel mai probabil sunt justificate pentru domnul Spacey” , a spus avocatul lui actorului.

Spacey a avut mult de pierdut în urma acestor acuzații

În noiembrie anul trecut, Kevin Spacey a fost condamnat să plătească mai mult de 30 de milioane de dolari companiei care a produs serialul „House of Cards”, în care actorul a interpretat rolul principal până la concedierea sa.

Presupusele infracţiuni au fost comise între martie 2005 şi aprilie 2013, patru dintre incidente producându-se la Londra, anunță poliția britanică.

În aceste incidente au fost implicaţi doi bărbaţi care au în prezent peste 30 de ani şi unul cu vârsta de peste 40 de ani. Acuzaţiile au la bază dovezile adunate de Poliţia Metropolitană în investigaţia sa.

Laureat al premiului Oscar, Kevin Spacey, odinioară unul dintre starurile de primă mărime de la Hollywood, aproape că a dispărut din viaţa publică de mai bine de 5 ani, după ce a fost acuzat de comiterea unor infracţiuni de natură sexuală.

În noiembrie 2017, teatrul londonez Old Vic anunţa că a primit 20 de plângeri de la 20 de bărbaţi care au intrat în contact cu Kevin Spacey în cadrul teatrului, în perioada 1995 – 2013, şi care se considerau victime ale unor agresiuni de natură sexuală comise de actor.

În acest context, Spacey a pierdut rolul titular din serialul de succes „House of Cards” dar şi rolul din filmul „All the Money in the World”.

The post Kevin Spacey, pus sub acuzare de procurorii britanici. Actorul ar fi agresat sexual 3 bărbați appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code