Flux-stiri

Nicolae Ciucă este încrezător: „Azi, PNL a dat dovadă de maturitate. Vremea luptelor interne a luat sfârşit”

Nicolae CiucăNicolae Ciucă

  • „PNL a dat dovadă de maturitate şi vremea luptelor interne a luat sfârşit”, a spus Nicolae Ciucă.
  • Liderul PNL afirmă că a aflat de decizia lui Virgil Popescu de a-şi retrage candidatura vineri, în timpul şedinţei Consiliului Naţional.
  • Ministrul de Interne, Lucian Bode, este noul secretar general al PNL.

Nicolae Ciucă afirmă că a aflat de decizia lui Virgil Popescu de a-şi retrage candidatura vineri, în timpul şedinţei Consiliului Naţional.

Din acest moment, putem să avem o perspectivă asupra a tot ceea ce ne-am propus să realizăm prin promovarea politicilor publice ale PNL în coaliţia de guvernare. E un moment foarte important să subliniem că acel aspect al luptelor interne în PNL a luat sfârşit. Aşa cum, acum trei zile, preşedintele ţării a spus la vila Florica, atunci când am sărbătorit ziua PNL, că vremea luptelor interne a luat sfârşit, mă alătur şi spun că azi PNL a dat dovadă de maturitate şi vremea luptelor interne a luat sfârşit”, a spus Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a mai afirmat că prin rezoluţia aprobată, PNL va promova întârirea legăturilor cu intelectualii, cu mediul profesional, cu mediul academic şi cu societatea civilă.

Un punct aparte îl constuituie grija pe care PNL o acordă diasporei române. Putem spune că PNL şi-a asumat să fie promotorul diasporei. PNL acordă respect, atenţie şi arată preţuirea pentru românii din Diaspora. Am luat decizia ca la nivelul fiecărei filiale să funcţioneze structuri specializate pentru românii din Diaspora”, a mai spus Ciucă.

El spune că a aflat de decizia lui Virgil Popescu de a-şi retrage candidatura vineri, în timpul şedinţei Consiliului Naţional: „Am apreciat că e un gest de mare onoare, pentru că e foarte important ca la nivelul PNL să avem responsabilităţile foarte bine asumate, iar ME are foarte multă treabă de făcut”.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, este noul secretar general al PNL, iar Dan Motreanu devine prim-vicepreşedinte al formaţiunii, au decis, vineri, liderii PNL. În funcţia de vicepreşedinte a fost ales Virgul Guran.

The post Nicolae Ciucă este încrezător: „Azi, PNL a dat dovadă de maturitate. Vremea luptelor interne a luat sfârşit” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code