Flux-stiri

Victimele „Colectiv” vor fi comemorate într-un marș ce va avea loc, sâmbătă, în Capitală

  • O manifestare pentru comemorarea victimelor Colectiv va avea loc sâmbătă după-amiaza în Capitală.
  • Aceasta va începe în fața Curții de Apel București și va continua cu un marș până la Clubul Colectiv.
  • Între orele 20.30 și 22.30 va avea loc o adunare publică la Clubul Colectiv.

O manifestare pentru comemorarea victimelor Colectiv va avea loc sâmbătă după-amiaza în Capitală. Aceasta va începe în fața Curții de Apel București și va continua cu un marș până la Clubul Colectiv.

Potrivit Brigăzii Rutiere, organizatorii au anunțat că între orele 17.30 și 19.00 participanții vor forma un lanț uman din 4 în 4 metri, pe trotuarul din fața Curții de Apel București, iar între orele 19.30 – 20.30 aceștia vor merge în marș pe traseul trotuarul din fața Curții de Apel București – Splaiul Independenței – traversarea intersecției Str.Halelor/Splaiul Independenței – trotuarul aferent parcului Unirii – intersecția Bd. I.C.Brătianu/Bd. Unirii – traversare pe Bd. Unirii (zona Fântâni) – Pod Șerban Vodă – trotuarul de pe Splaiul Unirii – până în dreptul sediului Camerei de Comerț – trotuarul de pe Str. Bucur – punct final Clubul Colectiv.

De asemenea, între orele 20.30 și 22.30 va avea loc o adunare publică la Clubul Colectiv.

Brigada Rutieră solicită șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă între mașini, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor sunt sfătuiți să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului, după ce s-au asigurat temeinic.

The post Victimele „Colectiv” vor fi comemorate într-un marș ce va avea loc, sâmbătă, în Capitală appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code