Eveniment

VIDEO Congres PNL/ Iohannis: Am încredere că parteneriatul cu PNL va continua

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat, sâmbătă, încrezător că parteneriatul său cu PNL va continua.

 

“Eu am încredere că parteneriatul pe care l-am început acum mulţi ani cu Partidul Naţional Liberal va continua şi va produce multe beneficii pentru România. Sunt încrezător că viitorul va fi unul bun pentru Partidul Naţional Liberal şi că guvernarea va fi bine gestionată de liberali, care vor şti să susţină un Executiv racordat la provocările momentului şi preocupat de dezvoltarea ţării pe termen mediu şi lung. Contaţi mereu pe implicarea mea pentru a pune în aplicare programul pentru care românii ne-au oferit încrederea şi sprijinul lor! Un program care are în prim-plan o Românie normală, mai puţin afectată de scandaluri şi dispute sterile şi mult mai mult orientată spre creştere organică, spre bunăstare, spre şanse egale pentru toţi, spre servicii publice moderne.
Cu alte cuvinte, o democraţie consolidată şi un viitor mai bun pentru fiecare român”, a afirmat şeful statului la Congresul PNL.

El le-a transmis liberalilor că “trebuie să fie o echipă”.

“Eu vă mulţumesc şi vă doresc mult succes la acest congres! Văd că sunteţi energizaţi şi aşa este bine, dar la final trebuie să fim o echipă”, a conchis Iohannis. AGERPRES/(A – autor: Florentina Peia, editor: Mirela Bărbulescu, editor online: Ada Vîlceanu) 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code