Flux-stiri

Videoclipul viral în care niște traficanți de droguri mexicani calmează doi turiști care le-au încălcat teritoriul

Zeci de copii răpiți, cu vârste între 3 luni și 15 ani, au fost salvați dintr-o casă din sudul MexiculuiZeci de copii răpiți, cu vârste între 3 luni și 15 ani, au fost salvați dintr-o casă din sudul Mexicului

  • Un videoclipul în care niște traficanți de droguri mexicani calmează doi turiști, care le-au încălcat teritoriul, a devenit viral.
  • Evenimentele s-au petrecut în urmă cu un an, dar videoclipul a devenit recent viral. Tinerii sunt bine.
  • La finalul videoclipului, unul dintre bărbați îi îndeamnă pe cei doi tineri să închidă camera care înregistra întreaga scenă.

Un videoclipul în care niște traficanți de droguri mexicani calmează doi turiști, care le-au încălcat teritoriul, a devenit viral. Evenimentele s-au petrecut în urmă cu un an, dar videoclipul a devenit recent viral. Tinerii sunt bine, relatează Huffingtonpost.

„Nu ne ucideți! Nu ne ucideți! Vă rog! Vă rog!” Ținându-și mâinile la față, Aaron și Logan, doi tineri turiști din Statele Unite, implorau mila unui grup de traficanți de droguri mexicani care le tăiase calea.

Motivul: cei doi turiști se rătăciseră și ajunseseră pe teritoriul cartelului în timp ce încercau să ajungă în Cancun.

„Sunt americani”, au fost auziți spunând membrii grupului înarmat, în timp ce ieșeau cu puști și alte arme și le cereau explicații celor doi tineri.

Cei doi tineri au publicat un alt videoclip în care explicau tot ce s-a întâmplat

Unul dintre ei, plângând, și-a dus mâinile la față în panică, în timp ce însoțitorul său, vizibil nervos și respirând rapid, încerca să vorbească cu traficanții de droguri.

Deodată, în ceea ce părea a fi o situație extremă pentru ei, unul dintre bărbații înarmați se apropie de mașină și pune mâna pe umărul tânărului șofer: „Nicio problemă, nicio problemă”, spune el.

La finalul videoclipului, unul dintre bărbați îi îndeamnă pe cei doi tineri să închidă camera care înregistra întreaga scenă.

Întâmplarea a avut loc în urmă cu un an, dar abia acum a devenit virală fără știrea lor. Cei doi tineri au vorbit despre asta de la domiciliul lor din SUA, unde au spus că totul a fost doar o sperietură, iar vacanța în Mexic a fost minunată.

De asemenea, au explicat cum s-a terminat totul, traficanții de droguri spunându-le să părăsească acel drum și să o ia pe autostradă la prima ieșire pe care o văd.

The post Videoclipul viral în care niște traficanți de droguri mexicani calmează doi turiști care le-au încălcat teritoriul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code