Flux-stiri

Vila starului lui Liverpool, Mohamed Salah, a fost jefuită în Egipt

  • Casa lui Mohamed Salah, starul lui Liverpool şi căpitanul naţionalei de fotbal a Egiptului, a fost jefuită în Cairo, hoţii sustrăgând câteva receptoare de satelit.
  • Autorităţile egiptene investighează după ce casa lui Salah a fost jefuită în zona Fifth Settlement din Cairo, potrivit rapoartelor locale.
  • Incidentul are loc într-un weekend dificil pentru Salah.

Casa lui Mohamed Salah, starul lui Liverpool şi căpitanul naţionalei de fotbal a Egiptului, a fost jefuită în Cairo, hoţii sustrăgând câteva receptoare de satelit, scrie Goal.

Autorităţile egiptene investighează după ce casa lui Salah a fost jefuită în zona Fifth Settlement din Cairo, potrivit rapoartelor locale.

Nepotul lui Salah era în trecere prin zonă când a descoperit că ferestrele proprietăţii erau deschise. O verificare rapidă a arătat că vila era în dezordine şi că fuseseră furate câteva receptoare de satelit.

Furtul este acum investigat pentru a descoperi ce s-a întâmplat. Personalul de securitate este intervievat şi camerele de supraveghere sunt verificate pentru a încerca să identifice autorii.

Incidentul are loc într-un weekend dificil pentru Salah. Atacantul lui Liverpool a ratat un penalty în timp ce Reds a suferit o înfrângere surprinzătoare, cu 1-0, în faţa echipei Bournemouth, care se confruntă cu probleme în Premier League.

Salah şi Liverpool se îndreaptă acum spre Madrid, în Liga Campionilor, unde vor avea o partidă dificilă, pentru a-şi păstra speranţele europene, după ce au fost învinşi cu 5-2 în prima manşă a meciului din optimi.

The post Vila starului lui Liverpool, Mohamed Salah, a fost jefuită în Egipt appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code