Flux-stiri

Când începe Cupa Mondială Feminină FIFA 2023?

  • Campionatul mondial de fotbal pentru femei are loc în iulie în Australia și Noua Zeelandă.
  • La competiție participă pentru entru prima dată participă 32 de echipe de fotbaliste din toată lumea.
  • Turneul a fost inaugurat în 1991, în China. Primele încercări pentru o comptiție datează din 1970, din Italia.

Mai sunt mai puțin de cinci luni până când o să vezi cel mai mare turneu al unei cupe mondiale de fotbal feminin de până acum. Organizatorii îți arată că pentru ei meciurile au început deja. Iar una dintre acțiunile de promovare a turneului este campania în favoarea unității.

Sarah Walsh Coordonatoare WWC Australia: Ei bine, suntem la 133 de zile de Cupa Mondială Feminină și avem ocazii și momente precum acestea pentru a asigura implicarea comunității în prezentarea Unității. Astfel venim în întâmpinarea sentimentului de anticipare și evident mai multă lume află ce va urma”.

Chiar și protagonistele viitorului turneu îți spun că fotbalul înseamnă mai mult decât un joc.

Katelyn Smith, portar Australia: Cu fotbalul feminin, dacă apucă să vadă lumea fete sau femei… în toată firea jucând, s-ar putea să le inspire pe fetele mai mici, chiar și cu disabilități, să încerce.

Sarai Bareman, Coordonatoare Fotbal Feminin FIFA: „Am vândut aproape 650.000 de bilete până acum. Așa că vânzările merg bine, foarte bine”.

The post Când începe Cupa Mondială Feminină FIFA 2023? appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 30 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code