Flux-stiri

Sute de avioane rusești, înregistrate în Insulele Bermude, riscă să fie reținute acolo în urma deciziei autorităților de a anula certificatele de zbor ale acestora

  • Autoritățile aviatice din Bermude vor anula certificatele de zbor ale tuturor aeronavelor din flota companiilor aeriene rusești, care sunt înregistrate în Bermude – de la 23.59, pe 12 martie.
  • Un număr de 745 de aeronave ale transportatorilor ruși sunt înregistrate în Bermude.
  • Pe 26 februarie, UE a impus sancțiuni care interzic furnizarea, vânzarea, leasingul, întreținerea și asigurarea aeronavelor în Rusia.

Multe avioane ale companiilor aeriene rusești s-ar putea confrunta cu reținerea în străinătate, începând din 13 martie, a avertizat Asociația Tour Operatorilor din Rusia (ATOR).

Autoritățile aviatice din Bermude vor anula certificatele de zbor ale tuturor aeronavelor din flota companiilor aeriene rusești, care sunt înregistrate în Bermude – de la 23.59, pe 12 martie.

Aceasta înseamnă că astfel de aeronave rusești, care se află în aeroporturi străine după această dată, ar putea să nu aibă voie să zboare în Rusia”, a declarat ATOR.

Un număr de 745 de aeronave ale transportatorilor ruși sunt înregistrate în Bermude, potrivit agenției de consultanță IBA. Ministerul Transporturilor din Rusia a raportat că în țară erau operate 1.367 de aeronave.

Sancțiunile internaționale împotriva sectorului aviației au avut un impact semnificativ asupra capacității de a supraveghea siguranța aeronavelor companiilor aeriene rusești”, a explicat decizia sa Autoritatea Aviației Civile din Bermude (BCAA).

BCAA „nu poate afirma cu certitudine că aeronavele companiilor aeriene rusești cu înmatriculare în Bermude sunt navigabile” și, prin urmare, anulează temporar toate certificatele de navigabilitate ale aeronavelor cu înregistrarea lor în flotele companiilor aeriene ruse.

Anularea certificatului de navigabilitate va intra în vigoare pentru orice aeronavă în aer la 23:59, pe 12 martie 2022 (de la 02:50 martie 13, ora Moscovei), imediat după aterizare.

Pe 26 februarie, UE a impus sancțiuni care interzic furnizarea, vânzarea, leasingul, întreținerea și asigurarea aeronavelor în Rusia.

The post Sute de avioane rusești, înregistrate în Insulele Bermude, riscă să fie reținute acolo în urma deciziei autorităților de a anula certificatele de zbor ale acestora appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code