NEWSNET

Flux-stiri

Vlad Voiculescu: Unde este raportul după incendiul de la Piatra Neamţ? Dar cel de la Balş? Ce s-a întâmplat de fapt acolo? Ştim? Nu ştim

  • Vlad Voiculescu își pune mai multe întrebări cu privire la incidentele care s-au petrecut în mandatul său de ministru al Sănătății.
  • Incendiul de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ a ibucnit în 14 noiembrie 2020.
  • Incendiul la unul dintre pavilioanele Institutului „Matei Balş” a izbucnit în 29 ianuarie 2021.

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a pus mai multe întrebări, marți, cu privire la rapoartele întocmite în urma incendiilor de la Piatra Neamţ şi Institutul „Matei Balş” şi ce s-a întâmplat acolo cu adevărat.

Voiculescu acuză că, după 14 aprilie, data la care a fost înlăturat din fruntea Ministerului Sănătății, nimeni nu a mai fost întrebat despre aceste rapoarte, deşi în vremea mandatului său „interesul în presă părea atât de mare”.

În schimb, politicianul a subliniat că în mandatul de ministru (decembrie 2020 – aprilie 2021) a fost insistent întrebat despre cele două rapoarte.

„Unde este raportul după incendiul de la Piatra Neamţ? Dar cel de la Balş? Ce s-a întâmplat de fapt acolo? Culmea este că niciunul dintre cele două rapoarte (dacă prin raport înţelegem evaluarea complexă a situaţiei care a declanşat incendiul) nu era la Ministerul Sănătăţii. Dar, indiferent cine trebuia să le finalizeze, vă mai amintiţi să mai fi întrebat cineva între timp?”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

„Voi cum vă explicaţi asta, totuşi?”

„Aţi mai auzit ceva de el? Ştim ce s-a întâmplat acolo? Nu ştim. Şi totuşi… interesul în presă părea atât de mare până la 14 aprilie… Al doilea – cel de la Matei Balş – trebuie să fie un raport întocmit de Corpul de Control al Premierului – iar atunci când premierul trimite Corpul de Control, ministerele nu fac acelaşi lucru în paralel ci trimit de asemenea oameni în echipa de control a premierului. Ştim ce s-a întâmplat acolo? Nu ştim. Şi totuşi… interesul în presă părea atât de mare până la 14 aprilie… Voi cum vă explicaţi asta totuşi?”, a mai scris Vlad Voiculescu.

The post Vlad Voiculescu: Unde este raportul după incendiul de la Piatra Neamţ? Dar cel de la Balş? Ce s-a întâmplat de fapt acolo? Ştim? Nu ştim appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code