Flux-stiri

Vladimir Putin schimbă o prevedere în legislaţia Federaţiei Ruse, după ce un voluntar i-a spus că nu se poate înrola în armată

  • Preşedintele Rusiei se află la „vânătoare de voluntari”, cărora le garanţii privind menţinerea locurilor de muncă, după ce îşi termină misiunea în Ucraina.
  • Preşedintele rus Vladimir Putin va cere guvernului să stabilească garanţii de muncă pentru cetăţenii care doresc să se înroleze ca voluntari, pentru a participa la „operaţiunea militară specială” din Ucraina.
  • Rusia – care nu a convocat niciodată mobilizarea generală şi nu vorbeşte despre război, ci doar despre o operaţiune specială în Ucraina – se confruntă cu o problemă de resurse limitate pe teren, iar presa independentă a raportat că recrutează chiar prizonieri, pentru umple rândurile armatei.

Preşedintele rus Vladimir Putin se află la „vânătoare de voluntari”, cărora le garanţii privind menţinerea locurilor de muncă, după ce îşi termină misiunea în Ucraina.

Preşedintele rus Vladimir Putin va cere guvernului să stabilească garanţii de muncă pentru cetăţenii care doresc să se înroleze ca voluntari, pentru a participa la „operaţiunea militară specială” din Ucraina.

După cum a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, după încheierea programului de lucru al preşedintelui în Kamceatka, Putin s-a întâlnit cu unul dintre angajaţii departamentului regional al Ministerului de Urgenţă al Rusiei, care s-a adresat şefului statului cu o cerere personală.

Respectivul i-a povestit lui Putin că a aplicat să se înscrie ca voluntar pentru a participa la operaţiunile din Ucraina, dar legea nu prevede acordarea unui concediu cu garanţia că îşi va recupera locul de muncă la întoarcere.

Putin i-a promis acestui cetăţean că va cere guvernului să remedieze acest decalaj legislativ. „A subliniat că, în astfel de cazuri, legislaţia Federaţiei Ruse trebuie să fie aliniată la situaţia de facto”, a spus Peskov.

Rusia – care nu a convocat niciodată mobilizarea generală şi nu vorbeşte despre război, ci doar despre o operaţiune specială în Ucraina – se confruntă cu o problemă de resurse limitate pe teren, iar presa independentă a raportat că recrutează chiar prizonieri, pentru umple rândurile armatei.

The post Vladimir Putin schimbă o prevedere în legislaţia Federaţiei Ruse, după ce un voluntar i-a spus că nu se poate înrola în armată appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code