Flux-stiri

Vogue dezvăluie că un angajat a fost nevoit să caute prin gunoi pentru a recupera invitațiile la Met Gala

  • Echipa Vogue a dezvăluit că un angajat a fost, la un moment dat, însărcinat să caute în gunoi pentru a recupera invitațiile la Met Gala.
  • Gala Met 2023 va avea loc pe 1 mai la Metropolitan Museum of Art din New York City.
  • Angajații Vogue au declarat că dilema le-a rămas în minte și că își „amintesc” povestea în fiecare an.

Echipa Vogue a dezvăluit că un angajat a fost, la un moment dat, însărcinat să caute în gunoi pentru a recupera invitațiile la Met Gala, în timp ce reflecta asupra unora dintre marile probleme care au avut loc în timpul planificării petrecerii anuale, scrie The Independent.

Redactorul-șef al revistei Vogue, Anna Wintour, conduce Met Gala din 1995, revista având sarcina de a se asigura că fiecare moment al celei mai importante nopți din lumea modei se desfășoară fără probleme.

Cu toate acestea, în ciuda lunilor de planificare și pregătire care se desfășoară în cadrul galei, nu totul este întotdeauna atât de perfect pe cât pare, potrivit personalului Vogue, care a dezvăluit câteva dintre problemele pe care le-a întâlnit în culise, în timpul celui mai recent episod al podcastului The Run-Through with Vogue.

Ce spune echipa Vogue

„Trimiterea invitațiilor este un proces foarte lung, foarte complicat și se desfășoară pe parcursul a câteva zile. Iar în decursul a câteva zile, nu le-am etichetat corespunzător în timp ce le depozitam peste noapte. Și au fost aruncate”, a continuat Malle în legătură cu invitațiile, care sunt „extrem de scumpe” și „durează săptămâni întregi pentru a fi produse”.

„Frumoase, tipărite letterpress, toate se aflau în cutii de carton care au fost confundate cu gunoiul de către menajeră”, și-a amintit Eaddy Kiernan Bunzel, consultant pentru proiecte speciale și evenimente Vogue.

Chloe Malle, redactor colaborator Vogue, a dezvăluit apoi că, în încercarea de a remedia situația, au trimis un membru al echipei la gunoi în speranța de a găsi invitațiile.

„Și, ca să fim sinceri, nu le etichetasem corespunzător. Și am ajuns să trimitem pe cineva la groapa de gunoi a orașului New York pentru a încerca, știți, să scormonim”, a spus ea.

Potrivit lui Bunzel, angajata a fost „foarte bună” la această sarcină, care îi cerea să ia feribotul spre Staten Island.

Cu toate acestea, încercarea de a recupera invitațiile a eșuat în cele din urmă.

Angajații Vogue au declarat că dilema le-a rămas în minte și că își „amintesc” povestea în fiecare an când vine vremea să trimită prin poștă mult râvnitele invitații pentru Gala Met.

Citește și

The post Vogue dezvăluie că un angajat a fost nevoit să caute prin gunoi pentru a recupera invitațiile la Met Gala appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code